GDS Tech
GDS TECH

Vad är GDS® TECH™?

Always Protected. Always Connected.®

GDS®-plattformen tillhandahåller skydd, laddning och datasynkronisering till ett brett utbud av telefoner och surfplattor, vilket gör den till en perfekt lösning för applikationer som jordbruk, sjöfart, godshantering och mycket mer. Med GDS® Compatible™ IntelliSkin® skal, GDS® Docks och GDS® Ecosystem™ -tillbehör, förenklas processen att uppgradera och anpassa enheter samtidigt som du drar fördel av ett standardiserat laddningsekosystem. Utforska de bästa GDS® Technology™-lösningarna nedan.

Pogo Pin Teknologi

Ruggedized GDS® Tech™ pogo-pin är speciellt utformade för att säkerställa kompatibilitet mellan IntelliSkin®-skal och resten av GDS® Ecosystem™ – inklusive adaptrar, dockningsstationer, laddare, tangentbord, bildskärmar, högtalare och mer. Lita på pogo pin-teknik för att skydda enhetsportar från konstant in- och urkoppling.

Framtidssäker & Anpassningsbar

Anpassningsbarheten hos GDS® fordonsdockor ger högsta kvalitet och de mest kostnadseffektiva lösningarna för surfplattor, inklusive oundvikliga framtida enhetsuppgraderingar. Med utbytbara dockningsgavlar och den nya universella positioneringsmarkören på IntelliSkin® Next Gens är det enkelt att modifiera befintliga monteringssystem utan att tömma bankkontot på ett helt nytt system.

IntelliSkin®

IntelliSkin® tillhandahåller GDS®-laddningsmöjligheter och fallskydd av militärklass för en mängd olika telefoner och surfplattor. Genom att förenkla den frekventa dockningen och urdockningen av konsumentorienterade enheter i affärs- och fältapplikationer, förlänger du livslängden för telefoner och surfplattor i alla applikationer.

Fallskydd

IntelliSkin®-skal är MIL-STD-810G-certifierade för fallskydd efter att ha klarat rigorösa tester av militärklass för att motstå stötar och stötar. Det innebär sinnesfrid och skydd mot dyra telefon- och surfplattor.

IntelliSkin® Next Gen

IntelliSkin® Next Gen skal har ett omdesignat hybridhårdplastskal med stötdämpande gummi, universell positioneringsmarkör för enkel dockning och en integrerad USB Typ-C-kontakt på undersidan för enhetsladdning även när du inte har en GDS® Dock ™ tillgängligt.

Framtidssäker

Allt eftersom enheterna utvecklas ger IntelliSkin® och GDS® Tech™ det möjligt för användare att distribuera enheter med en standard för laddning och datasynkronisering. Med utbytbara gavlar, kan du uppgradera enheter utan att behöva byta ut GDS® Docks™.


 

GDS® Ecosystem™ erbjuder allt för att hålla dina enheter skyddade, anslutna och laddade i nästan alla applikationer. Robust GDS® Technology™ med pogo-pin säkerställer kompatibilitet mellan IntelliSkin®-skal, GDS® Docks™, adaptrar, laddare, tangentbord, högtalare, bildskärmar och mer. De flesta produkterna i GDS® Ecosystem™ är RAM® Mounts Compatible™, så du kan lita på RAM®-systemet med kulledssystemet för justerbarhet, hållbarhet och vibrationsdämpning